Om oss

Om Liertoppen Dyreklinikk

Liertoppen Dyreklinikk ble startet av veterinær Marie Elisabeth Røe i april 2010 i samarbeid med Tropehagen Zoo (TAM), da under navnet TAM Dyreklinikk Liertoppen.

Siden åpningen i 2010 har klinikken vokst seg gradvis større, og i januar 2016 valgte vi å avslutte samarbeidet med Tropehagen. I forbindelse med dette ble klinikken relansert under navnet Liertoppen Dyreklinikk, men vi har de samme lokalene og er fortsatt de samme kjente fjesene som jobber her!

Under følger en kort presentasjon av oss her på Liertoppen Dyreklinikk.

Våre ansatte

Mette Loni Selbo

​Veterinær og klinikkeier

Mette er utdannet veterinær fra NMBU (Norges Veterinærhøyskole) i 2014, og hun startet hos oss våren samme år. Hennes interesser innen fagområdet er tannmedisin, kirurgi og ultralyd, og hun har allerede flere kurs innen disse feltene.

På fritiden er Mette veldig glad i friluftsliv, og da er hunden hennes Max alltid med. Han er en stor og fin blandingshund som sjarmerer alle på sin vei. Max er stort sett også alltid med matmor på jobb, og holder oss andre på klinikken med selskap.

Elisabeth Hoven

​Veterinær og klinikkeier

Elisabeth er utdannet veterinær fra NMBU (Norges Veterinærhøyskole) i juni 2013, og kom til oss høsten 2016. Hun har tidligere jobbet ved en meget travel smådyrsklinikk, og har tatt med seg mye erfaring herfra. Elisabeth er mest å se i poliklinikken, men utfører også enkle kirurgiske inngrep.

Elisabeth er eier av intet mindre fire hester, tre av rasen Norsk Varmblods Ridehest og en Norsk Fjordhest. To av disse er unghester som Elisabeth trener opp selv. Hun har også blandingshundene Spot og Bella, samt to pusekatter, så det meste av fritiden går naturlig nok med til trening og sysselsetting av alle de firbente.

Merete Lysaker

Veterinær

Merete begynte hos oss i desember 2021. Hun ble ferdig utdannet veterinær ved Sveriges lantbruks universitet i Uppsala i 1999 og har jobbet på smådyrklinikk i over 20 år.

Merete er spesielt interessert i indremedisin og poliklinikk og har flere kurs innen disse feltene, deriblant etterutdanning i indremedisin(ESAVS).

På fritiden er hun mye på tur i skog og fjell med den Engelske setteren Nala, som hun også bruker på jakt.

Louise Blix

Veterinær

Louise begynte hos oss i august 2022. Hun ble ferdig utdannet veterinær i februar 2019 fra University of Veterinary Medicine i Budapest og har etter dette
jobbet ved to ulike smådyrklinikker.

Hennes faglige interesseområder er indremedisin og ultralyd.

På fritiden liker Louise å trene og gå tur med Toypuddelen sin Mini.

Helene Engen

Klinikkassistent

Helene begynte først ved klinikken i januar 2015 i et lengre vikariat, og ble ansatt på fulltid i 2019. Hun har tidligere jobbet flere år i dyrebutikk, og sitter inne med mye kunnskap om både store og små dyr.

Helene liker å holde seg i aktivitet, og mye av fritiden går dermed med til løping, styrketrening, downhill-sykling og klatring.

Julie Gullerud

Dyrepleier

Julie begynte hos oss i juni 2021. Hun ble ferdig utdannet dyrepleier høsten 2015 i Kolding/Danmark og har jobbet i klinikk siden høsten 2011.

Julie har tatt etterutdanning innen anestesi og smertelindring og ønsker også å videreutvikle seg innen tannhelse.

På fritiden går mye av tiden med til hund og barn. Julie er veldig glad i friluftsliv og har da med seg sin Shetland sheepdog, Sasso,
som også har vært trent i agility.

Julie Nordby

Klinikkassistent

Julie begynte hos oss som klinikkassistent i februar 2022. Hun er utdannet hundeinstruktør og har hatt kurs fra valp til voksen alder. Hun har også jobbet 1,5 år
i dyrebutikk.

Hun interesserer seg for adferd og er opptatt av at dyrene skal få en god opplevelse ved klinikkbesøket.

Julie bruker store deler av fritiden til å trene hund og har en Alaska husky som heter Fix.

Janne Skjørberg

Klinikkassistent

Janne begynte hos oss i april 2022. Hun har jobbet som klinikkassistent i 15 år og har med seg masse erfaring med både to- og firbente.

Janne brenner for å hjelpe dyr og gjør også dette på fritiden. I tillegg til 13 huskyer, 1 liten blandingshund og 2 katter har hun også en
liten flokk på 7 pinnsvin i hagen som hun mater.

Til minne om

Veterinær Marie Elisabeth Røe

Vår kjære Marie Elisabeth Røe, klinikkens grunnlegger og første eier, som gikk bort i juli 2017, så altfor tidlig ❤️

Elisabeth var et utrolig fantastisk menneske og en meget dyktig veterinær. Hun var alltid blid, positiv og entusiastisk, og det smittet over på de hun omga seg med, være seg mennesker eller dyr.

Klinikken var hennes hjertebarn, og hun hadde en klar visjon for hvordan den skulle være – en liten, nær og kvalitetsbevisst klinikk hvor både to- og firbente skal bli ivaretatt på beste mulige måte.

Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å drive klinikken videre i hennes ånd.. ❤️

Vår kjære sjef, kollega, venninne…

Borte for alltid,
men likevel nær
Du som var oss
så inderlig kjær.
Din kjærlige godhet
vil aldri bli glemt,
innerst i hjertet
har vi deg gjemt ❤️