Om oss

Om Liertoppen Dyreklinikk

Liertoppen Dyreklinikk ble startet av veterinær Marie Elisabeth Røe i april 2010 i samarbeid med Tropehagen Zoo (TAM), da under navnet TAM Dyreklinikk Liertoppen.

Siden åpningen i 2010 har klinikken vokst seg gradvis større, og i januar 2016 valgte vi å avslutte samarbeidet med Tropehagen. I forbindelse med dette ble klinikken relansert under navnet Liertoppen Dyreklinikk, men vi har de samme lokalene og er fortsatt de samme kjente fjesene som jobber her!

Under følger en kort presentasjon av oss her på Liertoppen Dyreklinikk.

Våre ansatte

Mette Loni Selbo

​Veterinær, klinikkeier og daglig leder

Mette er utdannet veterinær fra NMBU (Norges Veterinærhøyskole) i 2014, og hun startet hos oss våren samme år. Hennes interesser innen fagområdet er tannmedisin, kirurgi og ultralyd, og hun har allerede flere kurs innen disse feltene.

På fritiden er Mette veldig glad i friluftsliv, og da er hunden hennes Max alltid med. Han er en stor og fin blandingshund som sjarmerer alle på sin vei. Max er stort sett også alltid med matmor på jobb, og holder oss andre på klinikken med selskap.

Elisabeth Hoven

​Veterinær og klinikkeier

Elisabeth er utdannet veterinær fra NMBU (Norges Veterinærhøyskole) i juni 2013, og kom til oss høsten 2016. Hun har tidligere jobbet ved en meget travel smådyrsklinikk, og har tatt med seg mye erfaring herfra. Elisabeth er mest å se i poliklinikken, men utfører også enkle kirurgiske inngrep.

Elisabeth er eier av intet mindre fire hester, tre av rasen Norsk Varmblods Ridehest og en Norsk Fjordhest. To av disse er unghester som Elisabeth trener opp selv. Hun har også blandingshundene Spot og Bella, samt to pusekatter, så det meste av fritiden går naturlig nok med til trening og sysselsetting av alle de firbente.

Rebecca Cannon

Veterinær

Mer informasjon kommer 🙂

Constance Bakke

Veterinær

Mer informasjon kommer 🙂

Monika Vassmoen

Dyrepleier

Monika ble ansatt ved klinikken i februar 2015. Hun tok utdannelsen som dyrepleier ved Hansenberg i Danmark, og ble uteksaminert herfra høsten 2010. Deretter jobbet hun 5 år ved Evidensia Åssiden Dyreklinikk i Drammen før hun kom til oss. Monika har mange interessante kurs bak seg, blant annet etterutdanning innen anestesi og smertelindring fra NMBU.

​Hennes faglige interesseområder er anestesi, tannhelse og adferd hos hund og katt.

På fritiden er Monika glad i å trene og å være i aktivitet med dyrene sine, være seg hundekurs, jakt eller bare en lang tur på skauen. Monika er eier av en livlig Jack Russell Terrier ved navn Ludvik, en hyperaktiv beagle ved navn Los, og en tjukk og god pusekatt som heter Birk. I tillegg har hun både høner og kaniner.

Sofie Lundquist

Klinikkassistent

Sofie startet for første gang å arbeide på dyreklinikk som assistent for Jonas Tornell (landslagsveterinær hestesport) i Sverige i 2000. Her jobbet hun i to år, før hun deretter flyttet til Norge og startet hos ABC Dyreklinikk. Her arbeidet hun sammen med Marie Elisabeth i noen år, før hun ble med da Marie Elisabeth startet Liertoppen Dyreklinikk i 2010.

​Sofie sine interesseområder innen faget er tannhelse, ernæring av hund og katt, samt røntgen.

På fritiden konkurrerer Sofie på internasjonalt nivå i dressur med sin flotte hest Dr. Doc. Hun har også en supersjarmerende jaktlabrador ved navn Zolo, samt en katt og to fugler.

Helene Engen

Klinikkassistent

Helene begynte først ved klinikken i januar 2015 i et lengre vikariat, og ble ansatt på fulltid i 2019. Hun har tidligere jobbet flere år i dyrebutikk, og sitter inne med mye kunnskap om både store og små dyr.

Helene liker å holde seg i aktivitet, og mye av fritiden går dermed med til løping, styrketrening, downhill-sykling og klatring.

Til minne om

Veterinær Marie Elisabeth Røe

Vår kjære Marie Elisabeth Røe, klinikkens grunnlegger og første eier, som gikk bort i juli 2017, så altfor tidlig ❤️

Elisabeth var et utrolig fantastisk menneske og en meget dyktig veterinær. Hun var alltid blid, positiv og entusiastisk, og det smittet over på de hun omga seg med, være seg mennesker eller dyr.

Klinikken var hennes hjertebarn, og hun hadde en klar visjon for hvordan den skulle være – en liten, nær og kvalitetsbevisst klinikk hvor både to- og firbente skal bli ivaretatt på beste mulige måte.

Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å drive klinikken videre i hennes ånd.. ❤️

Vår kjære sjef, kollega, venninne…

Borte for alltid,
men likevel nær
Du som var oss
så inderlig kjær.
Din kjærlige godhet
vil aldri bli glemt,
innerst i hjertet
har vi deg gjemt ❤️