Oppstalling

I enkelte tilfeller er det behov for å beholde dyret på klinikken en stund, for eksempel dersom det skal motta intravenøs væskebehandling, gjennomgå en operasjon eller lignende. Derfor har vi to ulike oppstallingsrom som benyttes nettopp ved disse tilfellene.

Vi er meget opptatt av at dyrene skal ha det godt når de er hos oss, og vi forsøker derfor å tilrettelegge så godt som mulig for de når de er her. Våre oppstallingsrom er stasjonert bakerst i klinikken for å unngå mye av støyen og trafikken som ofte er i resepsjonen. De er innredet med godt vatterte burputer (beskyttet av plast av hygieniske hensyn). Vi har også rikelig med tepper, så de skal ligge behagelig. Vi har flere varmematter, samt et stort elektrisk varmeteppe, som blir hyppig brukt.

Burene er av ulik størrelse for å imøtekomme behovene til alle de ulike dyreartene vi har innom. Vi har selvfølgelig separate oppstallingsrom for hund og katt, og vi plasserer alltid kaniner og gnagere der det vil være minst stressende for de å være. Vi har også muligheter til å stalle opp dyr andre steder på klinikken i mobile bur dersom det ansees som nødvendig.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
32 85 20 85