Tannbehandling

De aller fleste dyr har behov for tannbehandling en eller annen gang i løpet av livet, det være seg fjerning av tannstein, trekk av tenner eller sliping av tenner. Vi tilbyr moderne tannbehandling for både hund og katt.

Hos oss fjernes tannstein hos hund og katt med ultralydscaler under bedøvelse. Dette er for å ha muligheten til å gjøre grundig arbeid både på utsiden og innsiden av tennene, samt for å skåne tennene mot skader og unødvendig slitasje som kan oppstå ved manuell fjerning med skrape. Det gir oss også mulighet til å polere emaljen i etterkant, hvilket vil gjøre at tannsteinen ikke bygger seg så lett opp igjen. Tennene undersøkes tann for tann for å avdekke eventuelle feil og skader.

Vi har et nytt og moderne tannrøntgenapparat som er et meget viktig hjelpemiddel under behandling og diagnostisering av tannsykdommer hos dyrene våre. Tannrøntgen gir oss muligheten til å avdekke ofte smertefulle sykdommer i tenner og kjeveben på et tidlig stadiet. Ofte har dyrene få eller ingen symptomer på disse lidelsene, hvilket gjør arbeidet med å avdekke slike forhold desto viktigere for oss.

Nytt i 2020 er at vi endelig har fått gassanestesi på tannrommet vårt!

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
32 85 20 85